HANDELSBETINGELSER

Virksomhedsoplysninger:

www.retrokarma.dk ejes og administreres af AM Shop

CVR-nummer 31463157

Adresse: Smedegade 25, Ketting, 6440 Augustenborg

E-mail: info@retrokarma.dk

Telefon: 61714116

Levering:

Når du modtager pakker fra retrokarma.dk vil der på label stå at du modtager en pakke fra RetroKarma.

Hos retrokarma.dk sender vi pakker på alle hverdage.

Vi sender alle pakkerne med PostNord, herved får du en sikker og hurtig levering. Har vi varen på lager, sender vi samme dag, hvis du bestiller inden kl. 15:00. Ellers kan der gå 1-4 hverdage. Du vil altid få besked, hvis din vare er i restordre og hvornår du kan forvente levering. Såfremt at leveringen imod forventning bliver forsinket hos PostNord, vil det tilsvarende forsinke leveringstiden hos dig. Der er dog op mod 99% leveringssikkerhed hos PostNord.

Du kan vælge at få pakken leveret til din dør eller uden omdeling. Hvis du vælger uden omdeling, er det billigst for dig. Vi kan tilbyde at du selv vælger udleveringssted, dvs. det sted, der er nemmest eller tættest på, f.eks i din lokale kiosk eller pakkeshop. Der kan opstå situationer, hvor fragtselskabet leverer til en anden pakkeshop pga. pladsproblemer. Du vil modtage en sms eller mail fra Post Nord om, hvornår du kan afhente dine varer.

Fragtomkostninger:

Uden omdeling: 45 kr. 

Med omdeling: 59 kr.

Møbelfragt: 549 kr. 

Du vil altid modtage et Track & Trace nummer, så du kan følge din pakke fra vores lager til din ønskede adresse. Skulle du mod forventning ikke modtage et trackingnummer bedes du kontakte os på: info@retrokarma.dk

Bestilles der møbelfragt vil du bliver kontakt med en ca. leveringsdato. Vi leverer dog altid senest 14 dage efter køb. 

Salg generelt:
Den angivne pris ved bestillingstidspunktet, er den gældende bestillingspris. Afhentningsvarer faktureres til den aktuelle pris på bestillingstidspunktet, og prisen ændres IKKE hverken ved prisfald eller stigning.

Betaling:

Når du har gennemført et køb hos retrokarma.dk vil der på dit bankudtog eller mobilepay oversigt stå at købet er gennemført hos RetroKarma. 

På retrokarma.dk kan der betales med:

– Dankort, eDankort, VISA Dankort, MasterCard, Maestro, JCB og VISA Electron
– Mobilepay
– Direkte bankoverførsel Obs! Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

Vi tager ikke kortgebyrer.

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra retrokarma.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser. Når du handler med retrokarma.dk indgås aftaler på dansk.

Retrokarma.dk benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol hvilket betyder din data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende.

Fortrydelsesret:

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre og som leveres enkeltvis.
Består varen af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse.
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved retrokarma.dk eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Fortrydelse af en del af købet:

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. 

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb. 

Returnering:

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. 

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gælder fx for meget store varer 

Udgifterne til returnering af disse varer forventes højst at koste: 650 kr.

 

Varens stand, når du sender retur:

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage. 

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet:

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. 

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. 

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den. 

Varen sendes til:

AM Shop
Smedegade 25
6440 Augustenborg

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Du kan fortryde købet ved at udfylde en fortrydelsesformular og sende pakken retur til ovenstående adresse eller hvis det er muligt aflevere varen på vores adresse imod forud indgået aftale. 

Reklamationsret:

Alle varer købt hos RetroKarma.dk er brugte varer, og der er således ingen mulighed for reklamationer. Dog kan du altid benytte dig af fortrydelsesretten.

Hvordan du skal forholde dig i henhold til fortrydelsesretten er beskrevet ovenfor. 

Klageadgang 

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os på info@retrokarma.dk  Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til: 

Center for Klageløsning 
Nævnenes Hus 
Toldboden 2 
8800 Viborg 

www.naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr 

Persondatapolitik:

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse. 

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.  

Personoplysningerne registreres hos AM Shop CVR-nummer 31463157 og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.  

Den dataansvarlige på retrokarma.dk er AM Shop CVR-nummer 31463157  

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@retrokarma.dk

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 04.04.2022

Information

Betingelser

Åbningstider