Om os

 

Samler, kræmmer, roder, lossepladslurer, skraldespandsroder, loppefinder; kært barn har mange navne. Fælles for dem alle er brugte ting.

Sådan er det også her. Vi har altid været fascineret af gamle ting & sager, bare duften når man kommer ind i en antikvitetsforretning eller en loppebiks; det er noget helt særligt som kun loppesamlere kan forstå.

Og hvad er der så med det gamle skrammel, som er så spændende?

At dreje et gammelt Kastrup hyacintglas eller en holmegaard karaffel i luften og se hvordan det ældre glas spiller mod solen, at tænde en retrolampe og det bare siger klik, at stikke snuden ned i en antik kaffedåse eller en Knabstrup krydderikrukke for at ane de sidste gamle rester af kaffe & krydderier, at sætte sig i en designerstol eller en retro banansofa fra 50’erne og fundere over, hvor mange der har siddet i den;  det ER bare noget helt særligt og anderledes end hvis man køber alting fra nyt.

Tingene på siden er alle ting jeg selv holder af, altså ting med sjæl, ældre ting med en historie. Det giver ofte et lille “problem” at man får et “godt forhold” til sine ting; ihvertfald hvis man gerne vil sælge noget. Pladsmæssigt bliver det også en udfordring, så nu er det på tide at mange af tingene skifter hjem.

Siden indeholder en blanding af fund fra loppemarkeder, butikker samt auktioner, der kan også snige sig enkelte nyere ting ind, da man jo ikke helt kan bo i et museum, men så er der naturligvis skrevet at varen er ny. 

Siden er ikke opdateret med alle de fund vi har stående, så hvis du står og mangler noget bestemt, skriv endelig en mail og vi ser om vi har det eller kan skaffe det.

Ta’ et kig på shoppen, rigtig god fornøjelse.

Information

Betingelser

Åbningstider